Advocaten

De Haan advocaten & notarissen 

Oprichter en naamgever Winfryd de Haan startte het kantoor in 1980. Na de afronding van zijn studie vestigde hij een strafrechtpraktijk aan de Turfsingel in Groningen. Daarmee was hij een van de eerste zelfstandige strafadvocaten van het land. Maar de ambitie reikte verder. In 1990 werd besloten het kantoor verder te ontwikkelen en de stap te maken naar de commerciële civiele advocatuur.

Benk Advocaten

BENK Advocaten richt zich primair op het bedrijfsleven en heeft o.a. expertise in huis op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, aansprakelijkheidsrecht en vastgoedrecht. Kortom, gebieden waar de ondernemer mee in aanraking komt. Daarnaast hebben wij ook ervaren advocaten op de secties personen- en familierecht (waaronder erfrecht), bestuursrecht en in de algemene praktijk. Mede door onze kennis op deze rechtsgebieden, kunnen wij ook particulieren en overheidsinstellingen optimaal bijstaan.

GMW Advocaten

GMW advocaten is een innovatief advocatenkantoor in Den Haag. Onze cliënten komen uit binnen- én buitenland. We zijn gespecialiseerd in Onderneming, Arbeid, Familie, Vastgoed, Schade en Kunst. We staan bekend om onze betrokken, gedreven, no-nonsense aanpak.

Maak jouw eigen website met JouwWeb